<

Нині в санаторії «Лісова пісня» працюють фахівці з Держфінінспекції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 12.10.2015 / Шацьк /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Нині в санаторії «Лісова пісня» працюють фахівці з Держфінінспекції, які перевіряють господарську діяльність за цей рік і чи правомірно там працевлаштували членів громадської ради при Волинській ОДА.

Про це стало відомо під час прес-конференції голови обласної ради Валентина Вітра сьогодні, 12 жовтня.

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що волинський санаторій «Лісова пісня» ще на початку літа цього року опинився у скандалі – громадські активісти виявили на його території «секретні» номери, про які не знав їхній керівник, будинки, що «висять в повітрі» через санітарно-гігієнічні норми, радянські «люкси» та багато іншого.

Історія мала своє продовження: журналістка Оксана Петрук у своєму блозі на «Громадське.Волинь»розповіла подробиці та незнані досі факти. Річ у тім, що в санаторії вдало працевлаштувалися члени громадської ради при ОДА після згаданих рейдів.

Як зазначив голова облради Валентин Вітер, нині в закладі, який є у комунальній власності, працює Держфінінспекція, а його самого «здивувало, що ці люди працевлаштувалися». Відтак, переконує очільник облради, в дирекції закладу попросили надати інформацію про кошториси і штатний розпис, розподіл коштів. Відповіді повної у обласній раді так і не отримали. Згідно з результатами попередньої перевірки, керівнику підприємства призначили дисциплінарне стягнення.

Додамо, згідно з попередніми результатами перевірки Держфінінспекції, з прибутку підприємства виділялися гроші на будівництво церкви в Шацьку. Це при тому, що в закладі вже більше 10-ти років тому розпочали будівництво басейну, яке так і не було завершене. Щоправда, додає начальник відділу комунального майна облради Лілія Кашева, заклад має право розподіляти кошти від прибутку за колегіальним рішенням, а на церкву виділялися гроші за статтею «благодійність».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа