<

Неймовірну красу Шацьких озер з висоти пташиного польоту показали на 1+1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 18.05.2017 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В проекті каналу 1+1 «Моя країна» показали неймовірну красу Шацьких озер з висоти пташиного польоту і з використанням digital-тренду – зйомки 360°.

«Моя країна» – проект, який реалізує канал 1+1. Телевізійники мають за мету показати красу кожного куточка України з висоти пташиного польоту – і великих міст, і прихованих природних перлин, і віддалених архітектурних знахідок, – пише Район Шацьк.

Минулої осені автори “Моєї країни” пропонують глядачеві подивитися навколо – адже для того, щоб побачити щось дивовижне і неймовірне, іноді досить просто обернутися. У другому сезоні творці проекту “Моя країна. Прекрасна і незалежна” звернулися до digital-тренду – зйомки 360°.

“Технологія 360 ° – це технологія майбутнього, яке вже настало, – говорить один з ідеологів проекту Олексій Рєпік.

– Можливість для користувача розглядати локацію зі зручного і цікавого йому ракурсу створює ілюзію присутності. Можна навіть сказати, що ми дозволяємо глядачеві подорожувати з нами по всіх локаціях, не відходячи від монітора. Окрім того – така “жива” фотографія захоплює і надихає.

Декілька сюжетів проекту присвячено унікальній природній території – Шацьким озерам.

Шацький природний парк – це хороше місце для спокійного і тихого відпочинку на природі, що поєднує в собі цілюще повітря, величні ліси, піщані пляжі і срібну воду озер. Водойми настільки чисті, що їх називають «блакитними очима Волині». Найбільше з них – озеро Світязь.

У Шацькому національному парку 24 озера, різних за формою та глибиною. Проте Світязь – найпопулярніше серед туристів, адже в його водах міститься велика кількість срібла та гліцерину, які корисні при лікуванні ран і післяопераційних рубців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок