<

Начальник відділення поліції Шацька судиться, аби його не звільнили із займаної посади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:58 | 6.04.2016 / Шацьк /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Волинському окружному адміністративному суді продовжується слухання справи начальника Шацького відділення поліції Анатолія Оксентюка, який згідно рішень атестаційної та апеляційної комісій не має працювати на займаній посаді.

Судове засідання відбулося у вівторок, 5 квітня, – пише Громадське.Волинь.

Оксентюк позивається до Головного управління Національної поліції Волинської області, атестаційної комісії №3, апеляційної атестаційної комісії Західного регіону №2 та Національної поліції України щодо визнання незаконним рішення комісій та його скасування.

На думку адвоката відповідача Олександра Волощука, будь-яких підстав для звільнення Оксентюка, які визначені у профільному законі та відповідному наказі, не зазначені у протоколі атестаційної комісії № 3. Стенограм або відео із атестації Оксентюка теж немає. Тому відповідач подав заяву до суду, аби викликати членів комісії у якості свідків.

Волинський окружний адмінсуд відхилив заяву Оксентюка щодо забезпечення доказів і свідків під час наступних судових засідань. Водночас, суд сьогодні задовольнив клопотання представника ГУНП щодо призупинення розгляду справи до 19 квітня.

Детальніше, дивіться у нашому відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер