<

На території Шацького району відбулось навчання населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 12.03.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 12 березня  на території Шацького району відбулось навчання щодо дій населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, які провели  працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Возняк Григорій Йосипович та Клименко Сергій Якович.

Участь взяли начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Наталія Борсук, завідувачі та інструктори консультаційних пунктів селищної та сільських рад, а також працівники районного центру зайнятості.

Метою  навчання  було довести до відома завідувачів та інструкторів щодо проведення роз’яснювальної роботи населенню району щодо дій за сигналами оповіщення в умовах НС, отримання і користування засобами індивідуального захисту.

Учасники вивчили основні заходи у сфері цивільного захисту  щодо зменшення матеріальних втрат та недопущення шкоди об’єктам, матеріальним і культурним цінностям та довкіллю в разі виникнення НС.

Підбиваючи підсумки навчання  присутні прийшли до висновку, що результатом буде зниження ризику  виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та підвищення рівня безпеки  населення і захищеності території Шацького району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця