<

На Світязі хочуть встановити пам’ятник жінці з пончиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 27.06.2017 / Шацьк /
Перегляди
2
/ коментарів 6

На пляжі у селі Світязь хочуть поставити пам’ятник жінці, яка продає пончики.

Про це йшлося під час наради у Світязькій сільській раді, – повідомляє V24.

Нагадаємо, місцевим депутатам представили проект реконструкції сільського пляжу – одного з найпопулярніших місць відпочинку на Шацьких озерах. Зокрема, на дорозі біля пляжу планують облаштувати велодоріжки, парковки, а на самому пляжі – пандуси, альтанки, туалети, душ, освітлення, дитячі майданчики тощо.

Начальник відділу містобудування та архітектури Шацької райдержадміністрації Ольга Романська також розповіла, що одна з ідей – поставити на пляжі пам’ятник жінці, яка продає пончики.

Хоча, деякі присутні депутати скептично поставились до цієї пропозиції, мовляв краще поставити на пляжі щось серйозніше, наприклад корабель.

Зауважимо, пончики – своєрідний бренд Шацьких озер. Їх печуть місцеві жінки. Вони ж розвозять смаколики велосипедами на усі пляжі.




коментарів: 6
  1. Господи, яке убозство- пам’ятник жінці з пончиками. Люди, ви вже з глузду їдете?
    Це ваш сором,що ці працьовиті жінки, після тяжкої роботи на городах ще печуть ті пончики, щоб якось вижити в селі, де немає роботи.

  2. А, як на мене, зовсім-таки непогана ідея. Пам’ятники ставляться для того, щоб показати родзинки села, підвищити цікавість в очах туристів, а також підтримати тих-таки жіночок (мовляв, недарма їздите і працюєте, ось і станете ще одним чудовим символом нашого краю). Просто значення слова “пам’ятник” може бути різним для різних ситуацій.)

  3. Блііін круто. У всіх країнах є кумедні пам’ятники) Нехай і у нас буде щось своє)).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер