<

На Шацьких озерах не можуть поділити пляж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 17.07.2016 / Шацьк /
Перегляди
59
/ Коментарі відсутні

Біля входу на пляж на озері Пісочному, який належить санаторію «Лісова пісня», поставили охорону, яка бере плату з приїжджих. Місцеві мешканці скаржаться, що їх не пускають до озера.

Депутат Шацької селищної ради Олександр Постернак повідомив, що жителі села Гаївка, що поряд з озером, не мають доступу не лише до пляжу, а й до пошти і магазину, пише Район.Шацьк.

Як пояснив Шацький селищний голова Сергій Віннічук, охорона справді чергує на пляжі.

«Під час виїзного прийому до мене звернувся директор санаторію Віктор Карпук з наболілою проблемою. У вихідні на пляж санаторію приїжджає велика кількість відпочивальників. Через них для пацієнтів здравниці, які до обіду проходять лікувальні процедури, не вистачає не лише лежаків, а й загалом місця на пляжі», повідомив селищний голова.

«Приїжджі запруджують весь пляж, до того ж залишають після себе гори сміття, яке потім збирають та вивозять працівники санаторію. Непопулярне рішення з чергуванням охорони при вході на пляж було прийняте для того, щоб найперше забезпечити комфортний відпочинок для пацієнтів санаторію», – запевнив Сергій Віннічук.

Місцевих жителів охорона пропускає на пляж, а з приїжджих же бере за його відвідування «символічну плату», – переконує він.

Щоб вирішити проблему раз і назавжди, при цьому не позбавляючи права відпочивати на озері людей, які приїжджають туди на один день, директор санаторію просив селищну раду облаштувати поблизу популярного місця відпочинку ще один пляж – комунальний.

Утім, на це, як відзначив Сергій Віннічук, потрібні великі кошти. Які поки що не передбачені у бюджеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер