<

На сесії Шацької районної ради вирішили низку важливих питань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 17.03.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 17 березня, відбулося засідання сорокової чергової сесії районної ради 6 скликання, яке провів голова районної ради Сергій Віннічук.

На засіданні були присутні керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук, депутат від Волинської обласної ради Володимир Дибель, 24 депутати районної ради, представники селищної та сільських рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району, політичних, громадських організацій та ЗМІ. Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально опрацьовані всі питання порядку денного, – пише Шацька РДА

На початку депутати озвучили свої запити та звернення. Зокрема, Сергій Пархонюк повідомив, що польські колеги Влодавського повіту передали 1,5 тонни продуктів та побутової хімії для переселенців зі східних областей України. Третина залишилася в районної організації товариства «Червоного Хреста» (голова – Катерина Місюк), інше направлено в обласний центр. Володимир Найда звернувся до присутніх організувати збір макулатури на районну організацію волонтерів «Небайдужі», які за виручені кошти допомагатимуть військовослужбовцям нашого району.

Основними питаннями порядку денного сесії були затвердження звіту начальника управління фінансів райдержадміністрації Олександра Бебка про виконання районного бюджету за 2014 рік та внесення змін до поточного районного бюджету. Районний бюджет виконано на 107,7%, захищені статті профінансовані, заборгованості немає.

Депутати проголосували також за зміни до бюджету на 2015 рік, зокрема, виділення коштів на ресурсне забезпечення регіональної цільової Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку призовом громадян України на військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2014-2018 роки. Загальна сума коштів, передбачених в районі на проведення мобілізаційних заходів у 2015 році, складає 90 тисяч гривень.

Заслухано також звіти генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів Володимира Дибеля, головного лікаря КЗ ЦПМСД Тетяни Васенько, редактора районної громадсько-політичної газети «Шацький край» Віктора Грицюка, керівника Трудового архіву Шацького району Світлани Лончук, головного лікаря Шацької лікарні Світлани Крецу про виконання своїх функціональних обов’язків, збереження та ефективність використання майна у 2014 році.

Керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук інформувала присутніх про стан надання послуг з пасажирських перевезень в районі. Зважаючи на складну ситуацію на ринку паливно-мастильних матеріалів, дане питання у влади на постійному контролі. З метою забезпечення стабільних перевезень та покращення стану надання транспортних послуг, райдержадміністрація спільно з органами місцевого самоврядування має на меті постійно вивчати відповідні потреби громад  і оперативно вирішувати проблемні питання.

Одностайними були депутати і при прийнятті інших рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер