<

На колегії Шацької райдержадміністрації обговорювали роботу Шацького РВ УМВС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 27.08.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25-го серпня в залі засідань районної ради під головуванням голови райдержадміністрації Ігоря Корольчука за участю представника Адміністрації Президента України, куратора у Волинській області  Віктора Ткаченка відбулось засідання колегії Шацької райдержадміністрації.

Також у засіданні взяли участь голова районної ради Сергій Віннічук, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук, члени колегії, керівники установ і організацій району, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови, представники громадських організацій та ЗМІ, – повідомляє Шацька РДА.

На порядок денний на розгляд виносилось питання про роботу Шацького РВ УМВС  у Волинській області в частині охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю.

Із-за відсутності начальника Шацького районного відділу внутрішніх справ (А.Оксентюк) з інформацією виступив перший заступник начальника районного відділу міліції Василь Саковець.

В ході обговорення даного питання члени колегії райдержадміністрації вирішили:  начальнику Шацького РВ УМВС у Волинській області Анатолію Оксентюку посилити роботу відділу в частині охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю  на території району та про стан проведеної роботи доповісти голові райдержадміністрації за період 9-ти місяців до 01.10.2015 року.

Підсумовуючи роботу засідання голова райдержадміністрації Ігор Корольчук наголосив на тому, що необхідно додатково розглянути дане питання в порядку контролю на черговому засіданні колегії райдержадміністрації в жовтні 2015 року.

Завершальне слово висловив  представник Адміністрації Президента Ткаченко Віктор Михайлович: «Зміни починаються з кожного із нас, і ця правильна і мудра теза викликає важливі запитання, від вирішення яких великою мірою залежить формування правильної позиції, а значить і правильних дій».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця