<

Молодий чоловік із Шацька – учасник проєкту «Екси» на Новому каналі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 6.10.2019 / Шацьк /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

30-річний Роман Шепель, який родом із Шацька, бере участь у проєкті на Новому каналі «Екси».

Про це пише Район. Шацьк.

«Екси» – правдиве реаліті-шоу про справжні стосунки. Колишніх закоханих, як і раніше, тягне одне до одного, вони спілкуються, зустрічаються, багато хто займається сексом. Що це – хвороблива залежність, звичка чи кохання? Реаліті допоможе розібратися до кінця. За правилами проєкту, 10 «пар» заселилися в будинок, щоб перевірити свої почуття. На учасників чекають підступні перевірки, що допоможуть розкрити їхні характери, ставлення одне до одного, найсокровенніші таємниці і справжні бажання. Наприкінці кожного тижня одна пара вибуває. Пара, що зможе пройти всі випробування і до кінця розбереться у своїх почуттях, переможе в реаліті та отримає великий грошовий приз… »

Роман Шепель і Марія Свиридова зустрічалися 1,5 року. Коли пара почала жити разом, Маша і Рома зрозуміли, що по-різному ведуть побут.

Дівчина весь час прибирала, прала та готувала, а Рома вважав, що це її прямий обов’язок, тому навіть не дякував. Роз’їхалася пара після гучної сварки, що закінчилася словами Роми «та в мене таких, як ти, весь Хрещатик».

Нагадаємо, Роман Шепель також брав участь у проєкті «Серця трьох» і став його переможцем. Дещо раніше він «засвітився» у телешоу «Танцюють всі» – там до талановитого і харизматичного чоловіка прийшла слава.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця