<

Матеріальну допомогу розділили між мобілізованими із Шацького району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 29.03.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під головуванням голови громадської ради при райдержадміністрації Адама Дударчука за участю голови районної ради Сергія Віннічука, членів громадської ради, представників громадських організацій 27 березня відбулось засідання комісії з питань розподілу коштів на матеріальну допомогу мобілізованих з Шацького району, які перебувають в зоні АТО.

Голова районної громадської організації ветеранів війни Адам Дударчук поінформував, що станом на сьогоднішній день загальна сума надходжень на рахунку становить 8 956 гривень, – пише Шацька РДА

У ході роботи учасники комісії розглянули подані заяви, з якими звернулися за матеріальною допомогою мобілізовані. В результаті обговорення вирішили надати матеріальну допомогу п’ятьом військовослужбовцям для придбання одягу і амуніції (всього на суму 3500 грн.), пораненому на лікування (1000 грн.) та ще п’ятьом мобілізованим на придбання медикаментів у сумі 750 гривень.

Громадська рада при райдержадміністрації та районна влада (голова районної ради Сергій Віннічук, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук) щиро дякують директорам та колективам загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. селища Шацьк і села Піща (кошти в сумі 6541 грн. і 1920 грн. відповідно), управлінню соціального захисту райдержадміністрації (740 грн.) за надану фінансову допомогу для мобілізованих з нашого району, які захищають цілісність та суверенітет України.

Крім того, Адам Харитонович вніс пропозицію відвідати всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни та надати їм відповідну допомогу у зв’язку із наближенням Дня Перемоги. Разом із головою районної ради Сергієм Віннічуком вони запланували поїздку до всіх учасників бойових дій наступного тижня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер