<

Матеріальна допомога мобілізованим в АТО жителям Шацького району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 24.01.2015 / Шацьк / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під головуванням голови громадської ради при райдержадміністрації Адама Дударчука за участю членів громадської ради, представників громадських організацій 22 січня відбулось засідання комісії з питань розподілу коштів на матеріальну допомогу мобілізованих з Шацького району, які перебувають в зоні АТО.

Голова районної громадської організації ветеранів війни Адам Дударчук поінформував, що станом на сьогоднішній день загальна сума надходжень на рахунку становить 15 000 гривень, – пише Шацька РДА

У ході роботи учасники комісії розглянули подані заяви, з якими звернулися за матеріальною допомогою мобілізовані. В результаті обговорення вирішили надати матеріальну допомогу двом військовослужбовцям на придбання зимового одягу і кевларових касок (всього на суму 4000 грн.), одному – на зимовий одяг (1000 грн.), пораненому на лікування (1000 грн.) та ще одна тисяча гривень мобілізованому на придбання необхідних ключів для ремонту транспортного засобу.

Підсумовуючи засідання, Адам Харитонович зазначив, що від початку року кошти від державних установ з перерахунку одноденного заробітку на рахунок районної організації ветеранів війни не надходили у зв’язку з відсутністю незатверджених бюджетів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа