<

Командно-штабні тренування пройшли у Шацькому районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 24.02.2015 / Шацьк /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

23 лютого проведено командно-штабні тренування (навчання) з ліквідації наслідків аварії на тепломережі Шацького лісового коледжу ім. В. В. Сулька за участю керівника апарату райдержадміністрації Лариси Васейчук.

Навчання відбулося на виконання плану-графіку проведення комплексних навчань з реагування на надзвичайні ситуації на об’єктах інфраструктури Волинської області, для підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з несприятливими погодними умовами на території Шацького району, – пише Шацька РДА.

В ході навчань під керівництвом заступника голови комісії ТЕБ та НС Пінкевича Анатолія Анатолійовича та начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Борсук Наталії Григорівни відпрацьовано дії оперативного штабу в ході ліквідації аварії.

До командно-штабних тренувань залучили чергові наявні спеціалізовані служби та сили і засоби об’єктів господарювання. Під час навчання проведено інструктажі з техніки безпеки та поведінки в екстремальних умовах.

Після закінчення тренувань відбулася підсумкова нарада. Під час виступу Анатолій Пінкевич зазначив: «У зв’язку зі складною ситуацією в державі необхідно підвищити готовність рятувальників та значно активізувати роз’яснювальну роботу серед населення з питань цивільного захисту. Ми проводимо такі навчання, аби впровадити в практику теоретичні знання, набути умінь і відпрацювати практичні навички, необхідні для проведення заходів з цивільного захисту».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа