<

Дітей з оздоровчого табору “Світязь” навчали плаванню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 9.07.2015 / Шацьк /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

7-го липня 2015 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів за програмою «Школа плавання» здійснили виїзд до дитячого оздоровчого табору «Світязь», що розташований у селі Пульмо Шацького району.

Про це повідомляє прес-служба працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Мета таких заходів – навчання дітей плаванню на відкритих водоймах у літній оздоровчий період, популяризація здорового способу життя, формування в дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму.

На озері провели уроки та майстер-класи з навчання дітей плаванню за програмою Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Школа плавання». Всі діти, які не вміють плавати і мають бажання цьому навчитися, мали змогу безкоштовно прийняти участь у цих уроках.

Для таких заходів застосовується сучасний плавальний інвентар, який був наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Під час перебування на облаштованому для плавання та відпочинку місці озера Світязь, представники центру спільно з вихователями табору та інструкторами провели спортивні естафети на воді та рухливі ігри з елементами плавання.

Всього у заході взяли участь 170 дітей-вихованців табору. Переможців та призерів заходів нагородили дипломами та спортивними сувенірами на олімпійську тематику від організаторів.

100_6539




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер