<

Близько трьох сотень байкерів приїхали на Світязь для участі у “Biker`s Fest Svityaz”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:59 | 20.06.2015 / Шацьк /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

«Меккою волинського відпочинку» – селом Світязь – з гуркотом моторів промчалась колона байкерів. Так, другий фестивальний день Biker`s Fest Svityaz відкрило близько трьох сотень мотоциклістів із України, Білорусі, Польщі й навіть Росії.

Він відбуватиметься протягом трьох днів на території пансіонату «Шацькі озера» – з 19-го червня й до 21-го, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини

Тож, близько 12:40 шацькими озерами промчалися близько 300 «двоколісних коней» разом із наїзниками.

«І коли вже ці сатанисти поїдуть з села?», – нарікали натомість місцеві бабусі.

Однак, коли в однієї із жіночок випав із сумочки гаманець, байкери навперебій побігли за нею із криком:«Пані, ви загубили гаманця!».
Побачивши ситуацію, місцеві мешканці дещо змінили власне ставлення до «лицарів у косухах».

До слова, гостей із Польщі Роберта та Богдана із клубу «Harley Davidson club Lublin» надзвичайно вразив «волинський москвич». Й, тоді як, «вітчизняні» байкери залюбки фотографувались на дороговартісних та ексклюзивних мотоциклах, то поляки з охотою облюбували луцький «антикваріат».

«Я казав, що ми доїдемо цим монстром, й ми доїхали. На жаль, так трапилось, що мій мотоцикл зламався, але це не привід відмовляти собі і друзям у файному проведенні часу. До речі, мої побратими з мотобратства підтримали мене у халепі, та також з принципу солідарності відмовились сідати верхи на своїх двоколісних друзів», – жартома зауважив байкер із Торчина Юрій, більш відомий серед друзів за позивним «Турист».

Наразі байк-спільнота направилася до перлини Лесиного краю – мальовничого озера Світязь. А згодом на любителів швидкої їзди чекатиме цікава шоу-програма.

IMG_8077w
IMG_8084w
IMG_8086
IMG_8090w
IMG_8094w
IMG_8096w
IMG_8100w




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер