<

Батьки учнів дали згоду на закриття школи у Шацькому районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 14.08.2016 / Шацьк /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Батьки учнів загальноосвітньої школи І ступеня села Затишшя хочуть, щоб їхні діти навчалися в навчально-виховному комплексі «Дитячий садок-загальноосвітня школа» села Мельники.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

Ініційоване ними питання розглядалося на позачерговій сесії районної ради, яка відбулася 5 серпня.

Як повідомив Анатолій Пех, начальник відділу освіти та молоді Шацької РДА, до очолюваного ним відділу, а також районної ради та державної адміністрації надійшло відповідне звернення від жителів села Затишшя, діти яких навчаються у місцевій початковій школі.

Відповідно до освітянської реформи, якщо у класі менше 5 дітей, вони мають навчатися індивідуально. Тож батьки учнів Затиської школи ініціювали перехід дітей на навчання до навчально-виховного комплексу села Мельники. Відділ освіти спільно з райдержадміністрацією будуть організовувати підвіз усіх учнів із села Затишшя до школи села Мельники, окрім учнів випускних класів, які хочуть завершити навчання у школі села Піща. Загалом до навчальних закладів будуть підвозити 31 учня із Затишшя.

Як зазначив голова Шацької районної ради Сергій Карпук, обласне керівництво уже провело тендерні процедури закупівлі шкільних автобусів, наразі чекають поставок. Вирішили також питання і з працевлаштуванням вчителів школи села Затишшя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер