<

15 лютого у Петро-Павлівському монастирі села Світязь буде відслужено молебень за участю воїнів-афганців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:59 | 13.02.2015 / Шацьк / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

12 лютого, відбулася робоча зустріч керівника апарату райдержадміністрації Лариси Васейчук із головою районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимиром Носулічем за участю завідувача сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Олени Гуж.

Володимир Олексійович повідомив, що за результатами зборів Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану прийнято рішення відмовитися від святкування 26-ої річниці виведення військ з Афганістану і в цей день провести мітинг-реквієм в пам’ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав та бійців, полеглих в зоні проведення АТО. Станом на сьогодні 150 ветеранів війни Афганістану беруть участь в захисті суверенітету та цілісності нашої держави на Сході України. І один з них – шачанин Андрій Гуменюк, який саме сьогодні  пішов добровольцем до лав Збройних сил України, – пише Шацька РДА

Під час зустрічі присутні обговорили план заходів у районі з нагоди 26-ої річниці Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Зокрема,  14 лютого воїни-афганці відвідають могили загиблих та їх сім’ї у селах Пульмо, Підманове.  15 лютого у Петро-Павлівському монастирі села Світязь буде відслужено молебень за участю воїнів-афганців та їх сімей.

Крім того, в навчальних закладах району відбудуться уроки пам’яті, години спілкування, на яких учні послухають розповіді очевидців, переглянуть документальні фільми тих років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця