<

Шахтарі на всеукраїнській акції протесту вимагатимуть погасити заборгованість по зарплаті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 16.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Незалежна профспілка гірників України прийняла рішення про підготовку всеукраїнської акції протесту волинських та луганських шахтарів з вимогою виплатити борги із заробітної плати.

Про це повідомив глава організації Михайло Волинець на своїй сторінці у фейсбук у середу, 16 жовтня. 

“Незалежна профспілка гірників України прийняла рішення про підготовку до спільної всеукраїнської протестної акції шахтарів… Нова виконавча влада так само, як і колишня, демонструє свою нездатність і нерозуміння того, що на деяких підприємствах заробітна плата не виплачується протягом чотирьох місяців”, – написав Волинець. 

Він нагадав, що зараз у Луганській та Волинській областях протестують гірники з вимогою виплатити зарплату, а у Львівській області активісти майже 50 діб блокують вагони з вугіллям.

До слова, 15- го жовтня гірники шахти №9 «Нововолинська» відмовилася приступати до роботи. Колективу копальні боргують зарплату з липня 2019-го року.

Згодом до протестів приєднались гірники шахти «Бужанська» приєдналися до протестів.




коментарів: 6
    • А ВИ спитались що було вкладено в модернізацію шахт говорити можна багато сидячі по стороні екрану шановний запрошую Вас побачити в якіх умовах працюють шахтарі а тоді будете висловлювати свою думку Не обіжайте шахтарів вони не винуваті що держава кидає на призволяще

      • він в житті важче мишкі та клави нічого не підіймав… IT-шнік, шо з його візьмеш.. та ще й молодий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа