<

Шахраї зняли з картки жительки Луцького району 30 тисяч гривень, які вона відклала на лікування сина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 8.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Шахраї зняли з картки жительки села Вербаїв Луцького району Олени Фіалковської 30 тисяч гривень. Гроші вона відкладала на лікування хворого сина.

Про це йдеться в сюжеті 12-го каналу.

На її руках – хворий 25-річний син. Чоловік потрапив в автомобільну аварію і вже дев’ять місяців перебуває у вегетативному стані: не може говорити, рухатися та самостійно їсти.

Щодня на його лікування витрачають шалені суми, які не підйомні для пані Олені. Родичів у жінки немає, тому вона всюди шукає порятунку. І зізнається, добрі люди знаходяться.

За останні місяці на банківську картку добродії скинули близько 30-ти тисяч гривень. Однак знайшлися й люди без моральних цінностей. В той вечір Олені зателефонували, сказали, що з благодійного фонду і пообіцяли пожертвувати 4 200 гривень. Для цього потрібно було здійснити певні операції з банкоматом.

Ввечері жінка зрозуміла – її ошукали. З картки хтось зняв всі гроші. В банку тільки розвели руками. Хто міг так обдурити Олену – вони не знають. Постраждала звернулася в поліцію, але і правоохоронці ніяких гарантій не дають.

Олена не втрачає надію на добрих людей. Нещодавно вона відкрила новий банківський рахунок. Каже, що далі – буде обержнішою і менш довірливою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер