<

Шахтаря, який намагався вчинити акт самоспалення, перевели з реанімації у стаціонар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 11.08.2016 / Новини /
Перегляди
148
/ Коментарі відсутні

Голова Місцевої організації Незалежної профспілки гірників України міст Селидового і Новогродівки Віктора Трифонова, який 9 серпня під час прес-конференції у приміщенні Міненерговугілля вдався до акту самоспалення,  переведений на лікування у стаціонар Клінічної лікарні №2 Дніпровського району м. Києва. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.  

Очільник НПГУ зазначив, що Віктора Трифонова намагаються вмовити припинити голодування.

«На щастя, його вже переведено з реанімації до палати, – зазначив він. – Його близькі, колеги, голодуючі разом з ним шахтарі, Олексій Сорока та Іван Чуков, і я особисто переконуємо його припинити голодування. Запевняю, що НПГУ надаватиме усю необхідну допомогу для лікування Віктора Трифонова».

Михайло Волинець також повідомив, що у результаті великих зусиль та професіоналізму лікарів вдалося збити верхній поріг тиску у Віктора Трифонова з 250 до 160. Медики переймалися, щоб у нього не стався інсульт.

На своїй сторінці у Фейсбук Михайло Волинець також опублікував фото Віктора Трифонова, щоб покласти край маніпуляціям.

«Перепрошую за шокуючі фото, але я змушений їх опублікувати, щоб спростувати цинічні закиди деяких чиновників і показати реальний стан Віктора Трифонова, який намагався вчинити акт самоспалення», – написав Михайло Волинець.

13876507_525039767686650_1718781821039872727_n




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер