<

“Шахтар” програв у Парижі, але потрапив до плей-офф Ліги Європи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 9.12.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
В заключному турі групового раунду Ліги чемпіонів “Шахтар” поступився у гостях французькому ПСЖ з рахунком 0:2, але вийшов до 1/16 фіналу Ліги Європи

Про це повідомляє Еспресо.TV.

ПСЖ – “Шахтар” 2:0

Голи: Лукас, 57; Златан Ібрагімовіч, 86.

ПСЖ: Кевін Трапп, Лайвен Кюрзава, Давід Луїс, Маркіньюш, Грегорі ван дер Віль, Блез Матюїді (Анхель ді Марія, 68), Андрієн Рабьо, Бенжамен Стамбулі, Езек’єль Лавессі (Едінсон Кавані, 69), Златан Ібрагімовіч, Лукас (Крістофер Нкунку, 87).

“Шахтар”: Антон Каніболоцький, Ісмаїлі, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Даріо Срна, Фред, Тарас Степаненко, Тайсон (Бернард, 69), Алекс Тейшейра, Марлос (Віктор Коваленко, 74), Едуардо да Сілва (Дентінью, 78).

Попередження: Езек’єль Лавессі, 39 – Даріо Срна, 62; Ісмаїлі, 81; Ярослав Ракицький, 84.

Рефері: Ентоні Тейлор (Англія).

Поступившись у заключному турі групового раунду Ліги чемпіонів, “Шахтар” фінішував у групі A з 3 очками на третьому місці. Донеччани за особистими зустрічами випередили шведський “Мальме”, який у вівторок був розтрощений у гостях іспанським “Реалом” з рахунком 8:0.

Нагадаємо, у Швеції команда Мірчі Луческу поступилася 0:1, але у Львові взяла переконливий реванш – 4:0, який і дозволив у підсумку потрапити до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Мадридці з 16 очками посіли у групі A перше місце. Разом з “Реалом” виступи у Лізі чемпіонів продовжить ПСЖ, який здобув 13 балів.

Жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів та Ліги Європи відбудеться 14 грудня у швейцарському Ньоні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок