<

Шахтам Волинського вугільного басейну дозволили збільшити об’єми реалізації вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:35 | 14.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Шахтам Волинського вугільного басейну дозволили збільшити об’єми реалізації вугілля, при чому не через безпосередньо ДП«Вугілля України», а через замовників та збутові структури.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 грудня, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, – пише ІА Волинські Новини.
Зі слів очільника краю, Міністр вугільної енергетики надав інформацію, щодо дозволу збільшення відпуску вугілля, що видобувається на волинських шахтах, замовникам. Однак, за умови, що при вільній реалізації вугілля 70% зароблених коштів буде скеровуватися на ліквідацію заборгованості із заробітної плати.

«Дуже багато в цій роботі залежить від того, наскільки наші шахтарі добре розуміють реальні проблеми ДП «Волиньвугілля». Адже кількість працюючих на поверхні шахти є набагато більшою, ніж кількість працюючих в лавах. Це означає, що витрати «поїдають» прибутки. Якщо не буде завершена реструктуризація і зміна структури управління волинських шахт, на жаль, ці шахти будуть лише збитковими», – повідомив губернатор.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер