<

Шахраї у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 10.12.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У місті з’явилась нова банда, яка удає із себе податківців.

Схема така – невідомі особи телефонують до суб’єктів господарської діяльності, представляються працівниками податкової інспекції та повідомляють про перевірку фінансової діяльності. І одразу ж пропонують протиправні шляхи уникнення цієї перевірки. – повідомляє Волинь Пост.

Володимир-Волинська ОДПІ занепокоєна, оскільки такі випадки підривають авторитет інспекції та знижують рівень довіри до її працівників. Податкова попереджає, у разі телефонних дзвінків цих псевдо-податківців, одразу повідомляти міліцію або ж у підрозділ внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Волинській області – тел. (0332) 77-71-71.

Журналісти “БУГу” звернулися за коментарями у Володимир-Волинський МВ УМВС. Відповідальна за зв’язки з громадськістю Аліна Матусевич розповіла, що факти шахрайства справді є, але постраждалих немає, оскільки жоден суб’єкт господарювання міста з офіційними заявами в міліцію не звертався.

Нагадаємо, що згідно ККУ шахрайство карається за статею 190, штрафом, виправними роботами, обмеженням волі строком до 5 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер