<

Шахраї ошукали волинянина на 2 тисячі гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:28 | 7.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинянин заплатив 2 тисячі гривень за цукор, який так і не отримав.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зокрема постраждалий на одному із веб-ресурсів знайшов оголошення про продаж цукру, ціна якого була набагато нижчою від ринкової. Чоловік зв’язався з продавцем за номером телефону, який був вказаний в оголошенні, аби обговорити умови придбання. Псевдопродавець повідомив, що для купівлі цукру необхідно здійснити передоплату 2 тисячі гривень. Кошти необхідно перерахувати на картку.

Після перерахування грошей на вказаний рахунок зловмисники оголошення про продаж цукру видалили. А товар постраждалий не отримав.

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Поліського управління кіберполіції встановили причетність до скоєння шахрайства трьох 25-річних мешканців Ківерців, у помешканнях підозрюваних провели обшуки.

У результаті правоохоронці вилучили три системні блоки, п’ять флеш-накопичувачів, 2 тисячі гривень, сім мобільних телефонів, чернетки із записами оголошень.

Нині за цим фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. Мова йде про шахрайство. Правоохоронці проводять перевірку на причетність шахраїв до скоєння аналогічних злочинів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця