<

Сесія Волинської обласної ради і кожен із обранців ставиться до події по-різному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 26.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Позачергова сесія Волинської обласної ради «відгриміла» у Луцьку нещодавно, 23 січня. Кожен із вельмишановних обранців громади ставиться до цієї події абсолютно по-різному.

Жартівливу підбірку фото, які мають право лишитися в історії та певним чином ілюструють настрої депутатів під час офіційних засідань, підготувало Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, для декого сесійне засідання – це стимул акумулювати власні думки у певне русло, зосередитись на роботі. У такі моменти кожен народний обранець – воістину особливий.

Є такі депутати, які під час роботи надають перевагу просвітницькій діяльності та збагачують власний багаж знань різноманітною літературою, починаючи від періодичних видань «Лісовий вісник», «Регіон Бандерівський» тощо.

Утім, як кажуть у народі, «не роботою єдиною», тому депутати-веселуни, працюючи, встигають ще й жартувати.

Народний обранець – посада серйозна і важлива, тому вимагає від депутата постійно бути на зв’язку, а також тримати руку на пульсі часу, користуючись такими благами цивілізації, як мобільний телефон та інтернет.

Жвавих диспутів не уникнути не лише за трибуною, а й у залі засідань під час обговорення бюджету Волині на 2015 рік.

Окремих народних обранців певні питання змушують насторожитись й зосередитись на проектах рішень, тож, мізкуючи, вони граються мікрофонами.

Кожен ще зі школи пам’ятає гру «передай записку», не забули її й волинські депутати.

Попри літературні читання, забави, ознайомлння з регіональними програмами на планшетах та полум’яні дискусії, волинські депутати, можливо, й не «вбили час», а «трішки поранили», однак позачергову сесію Волинскої обласної ради таки закрили ще до обідньої пори.

IMG_9661w
IMG_9663w
IMG_9668w
IMG_9670w
IMG_9671w
IMG_9672w
IMG_9674w
IMG_9676w
IMG_9680w
IMG_9685w
IMG_9687w
IMG_9690w




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок