<

До сервісного центру МВС у Луцьку було викликано слідчо-оперативну групу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 28.07.2016 / Новини /
Перегляди
144
/ Коментарі відсутні

До Територіального сервісного центру МВС 0741, що в місті Луцьку, звернувся житель Ківерцівського району для перереєстрації транспортного засобу марки «RENAULT KANGOO».

У ході проведення перевірки вищевказаного автомобіля експертами було виявлено його підроблення, а саме : було встановлено ознаки видалення маркувальної панелі кузова, а також факт наступного вварювання електродуговим способом, який не використовується заводом-виробником.

Перереєстрація у даному випадку не допускається відповідно до пункту 15 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 № 1388.   

У зв`язку з вищезазначеним було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції ГУНП МВС у Волинській області, до даного відділу поліції також направлено матеріали перереєстрації для проведення подальшої перевірки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця