<

Сергій Притула оголосив про збір коштів на «Байрактари» для ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 22.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
192
/ Коментарі відсутні

Громадський активіст і волонтер Сергій Притула 22-го червня відзначає день народження. Саме у цей день він оголосив зібр коштів на три «Байрактари» для ЗСУ.

За тиждень необхідно зібрати понад пів мільярда гривень, йдеться у фейсбуці Сергія.

Притулі виповнюється 41 рік. Чоловік зізнався, що його дуже розчулює, коли шанувальники у свої дні народження просять донатити у фонд Притули, щоб купити все необхідне для наших захисників. Сергій вирішив зробити так само.

Притула зараз мріє лише про одне – про нашу перемогу, тому підкреслив, що йому не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Разом з командою свого благодійного фонду Сергій робить все для того, щоб наблизити перемогу. Тому в день народження оголосив про збір коштів на три ударні безпілотники “Байрактар”, які допомагатимуть нашим захисникам на фронті. Для цього потрібно зібрати понад 500 мільйонів гривень.

“Сума гігантська, але якщо навалимося всі разом – і люди, і бізнес, то закриємо її. Я вірю в те, що за тиждень ми зможемо зібрати гроші для купівлі трьох “Байрактарів”, – наголосив Притула.

З грошей, які люди вже пожертвували у фонд Сергія Притули, виділили 2 мільйони доларів, залишилось зібрати ще 13 мільйонів. Притула закликає українців стати співавторами відео від воїнів, які показують приголомшливі результати роботи “Байрактарів”.

Сергій просить у шанувальників не лише донатити, а й розповсюджувати інформацію про цей масштабний збір, щоб якомога більше людей дізналися про нього.

“Кошти колосальні, але чи є щось дорожче за життя наших воїнів? Поширюйте цей допис! Профінансуйте цей проєкт! Усім світом!
– закликав Сергій.

Якщо ви хочете приєднатися до збору коштів на “Байрактари” для ЗСУ, то обирайте зручний спосіб задонатити за посиланням.

Час збору коштів – тиждень. Щодня публікуватимуть звіт про те, як просувається збір коштів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер