<

Серед працівників фабрики гофротари у Нововолинську зареєстровано 25 захворілих на COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 4.08.2020 / Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Станом на 4-те серпня на ТзОВ «Володимирська фабрика гофротари» у Нововолинську зареєстровано 25 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу.

Про це повідомила завідувачка Нововолинським міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» Наталія Мариніна, йдеться на сайті міста.

Усі хворі перебувають на амбулаторному лікуванні.

На підприємстві працює 105 осіб. Під медичним спостереженням знаходиться більше ста контактних людей. Це переважно працівники фабрики  гофротари, а також члени їхніх  сімей.

Керівник  підприємства, якого запросили на засідання, не прийшов, посилаючись на зайнятість.

У Нововолинській міській раді вирішили створити робочу групу, до складу якої увійдуть представники Держспоживслужби, відділу праці, санепідемстанції, Центру первинної медико-санітарної допомоги та інших служб. Ця група проведе рейди на предмет дотримання протиепідемічних заходів на ТзОВ «Володимирська фабрика гофротари».  ЇЇ очолить заступник міського голови Олександр Громик.

Нагадаємо, 31-го липня повідомляли про 9 випадків серед захворілих працівників.

Зранку 4-го серпня повідомили про 11 нових випадків коронавірусної хвороби у Нововолинську, більшість з яких  зафіксовані на ТзОВ «Володимирська  фабрики гофротари». 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок