<

Серед 14 хворих на коронавірус українців є народний депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 18.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В Україні ввечері 18-го березня офіційно зафіксовано 14 випадків COVID-19. Серед них є народний депутат України, а також маленькі діти.

Про це повідомляє МОЗ у телеграмі.

Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано.

Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним.

Як повідомляє ТСН парламентарем, у якого виявили коронавірус є Сергій Шахов.

44-річний народний депутат України від обраний від 114 округу член депутатської групи “Довіра” визнав, що підхопив коронавірус.

“Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка… – сказав Сергій Шахов. – Сьогодні надійшов дзвінок з клініки і сказали, що швидше за все у вас підтверджується діагноз коронавірус”.

Додають, що народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16-го березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17-го березня 2020 року був відсутній.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця