<

Сепаратисти втратили щонайменше 30 бойовиків внаслідок невдалого наступу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 6.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поблизу Горлівки російсько-терористичні формування спробували здійснити наступ, але сили АТО зуміли дати гідну відсіч. Внаслідок майже трьохгодинного бою незаконні формування втратили щонайменше 30 бойовиків. Про це розповіла кореспондент ТСН Ганна Бока.

У районі Горлівки сепаратисти під керівництвом російських кадрових військових атакували висотні позиції, котрі прикривали ЗСУ.

«Бій тривав дві з половиною години. У них біля 30 «двохсотих» і поранених теж багато», – сказав командир української військової частини Олександр Олійник.

За словами військових, бойовики збільшили присутність своїх найманців у Горлівці. Тому ця спроба наступу, можливо, не остання.

«Людей узагалі не шкодують. Ні зброї, ні людей. У Росії ніколи людей не шкодували», – відзначив боєць АТО.

Після проваленої атаки проросійські сили накрили позиції ЗСУ з артилерії. Бійці кажуть, що це була помста за поразку в бою. Пізніше по розташуванню українських воїнів уже стріляв снайпер.

Нагадаємо, російсько-терористичні формування стягують у районі Озерянівки та Батмановки 82-мм міномети та бойові машини піхоти для обстрілу позицій сил АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер