<

Жителі Благодатного просять захисту від криміналу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 9.06.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ коментарів 7

Проблеми з криміналом у Благодатному, жителі обурені бездіяльністю правоохоронних органів.

8-го червня відбулось засідання селищної ради у селищі Благодатне міста Нововолинська. На слуханні піднімалось ряд питань пов’язаних з життям селища, центральне місце в яких займало питання безпеки у населеному пункті. Мешканців стикнулись з розгулом криміналу в кращих традиціях 90-х. Кількість квартирних крадіжок зростає останні місяці в геометричній прогресії, злочинці знахабніли до того, що не бояться “працювати” навіть серед білого дня.

DSC_6319

Небайдужі громадяни виступають з ініціативою створення муніципальних дружин, але цьому заважає відсутність правових норм для врегулювання юридичного статусу добровольців. Мешканці Благодатного подали звернення до керівників області, для виділення поліцейського патруля, через те, що місцевий дільничий інспектор відверто відмовляється виконувати свою роботу. Не реагує на виклики і поліція міста Нововолинська.

DSC_6324

Народний депутат України Ігор Гузь, який був присутній на засіданні, пообіцяв посприяти, щоб ініціатива жителів не залишилась тільки на папері і взяти  це на особистий контроль.

DSC_6318

Піднімалось і ряд інших проблем, таких, як ремонт доріг, проведення святкування 60-ти річчя селища. Не оминули стороною селище і заходи, щодо децентралізації, наразі відповідей набагато менше ніж запитань.




коментарів: 7
  1. лапша стукач так что вряд ли это он,есть много заявлений которые не раследуются не только кражи но и грабежи

    • та він походу вже доходить.зронку в молітвений дом ходить а вечером з наріками жалко жену

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер