<

Секретар РНБО: сьогодні ми спостерігаємо за першою світовою біологічною війною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:32 | 27.08.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що в світі відбувається перша біологічна війна. Він зазначив, що сьогодні кібернетична та біологічна загрози стають страшнішими та небезпечнішими навіть за ядерну зброю.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби РНБО, – пише УНІАН.

Зокрема, Олексій Данілов продемонстрував потужності Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО послу Королівства Швеція в Україні Тобіасу Тибергу та послу Фінляндії Пяйві Лайне.

Під час зустрічі він заявив, що в сучасному світі «кібернетична та біологічна загрози стають страшнішими та небезпечнішими навіть за ядерну зброю».

«Сьогодні ми спостерігаємо за першою світовою біологічною війною, наслідки якої відчуває весь світ», – зазначив він, наголосивши на важливості об’єднання зусиль держав-партнерів у протидії цим загрозам.

Сторони також обговорили поточну безпекову ситуацію в регіоні, зокрема в контексті врегулювання ситуації на сході України, а також подій, що відбуваються в сусідній Білорусі.

Своєю чергою, Тиберг та Лайне запевнили у незмінності підтримки їхніми країнами України у відновленні її територіальної цілісності та суверенітету над тимчасово окупованими РФ територіями.

Посли також висловили готовність розширювати співпрацю з нашою державою у сфері кібербезпеки. Секретар РНБО України висловив подяку Швеції та Фінляндії за надану Україні всебічну допомогу та сталу підтримку нашої держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа