<

Scorpions замінили «Москву» на «Україну» в легендарному хіті «Winds of Change»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 30.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
212
/ 1 коментар

Культовий німецький рок-гурт Scorpions не вперше підтримує Україну. Спочатку музиканти піднімали синьо-жовтий прапор на одному з концертів, а тепер змінили слова легендарного хіта «Winds of Change», в якому фігурувала Москва.

Знамениту пісню “Winds of Change” гурт Scorpions випустив 1990 року з нагоди закінчення холодної війни та перебудови в СРСР, пише 24 канал.

Вона починається зі слів: “Я йду вздовж Москви-ріки до парку Горького, слухаючи вітер змін”.

Відтепер ніякої Москви, замість російської столиці – Україна: “А тепер послухай моє серце, воно каже – Україна”.

Вперше нова версія хіта Scorpions прозвучала на концерті в Лас-Вегасі 27-го березня. Вокаліст гурту Клаус Майне пояснив ці зміни тим, що “Winds of Change” закликає до миру, а росія, як відомо, чинить лише звірства.

“Ця пісня закликає до миру, і сьогодні, я вважаю, ми маємо проспівати її ще гучніше. Ми присвячуємо її хоробрим людям в Україні”, – заявив рокер.

Хто з зірок змінив свої пісні через війну з Росією ?

Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, пообіцяв з 24-го лютого співати лише “Russia goodbye” у своєму хіті Lasha Tumbai з Євробачення-2007.

Музикант Сергій Бабкін переспівав легендарний хіт “Солдат”, який випустив у гурті 5’nizza. У ньому тепер є рядки про російський воєнний корабель і вільну Україну-неньку.

Співачка Наталія Могилевська переспівала пісню “Місяць” з актуальними словами про війну: “Я кажу ні жахливій цій війні і бачу уві сні мирне небо. Я кажу ні, країна у вогні, та переможні дні йдуть до тебе”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер