<

Щомісяця Центри обслуговування платників на Волині надають близько 4,5 тисячі адмінпослуг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 1.04.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Для зручності громадян та представників бізнесу в кожному з Центрів обслуговування платників працюють фахівці підрозділів, які адмініструють податки, та працівники ОДПІ, які нададуть практичну допомогу в заповненні та поданні звітності, – звернули увагу студентів 4 курсу економічного напрямку Луцького НТУ працівники  відділу комунікацій ГУ ДФС Волині під час екскурсії ЦОП при Луцькій ОДПІ.

Зважаючи на велику кількість відвідувачів ЦОП в періоди подання звітності, навантаження на кожного працівника досить велике. Тим не менше, кожен громадянин, підприємець, бухгалтер чи представник фінансової служби підприємства, відповідно до графіка роботи ЦОП, може отримати необхідні послуги на належному рівні, – розповіли студентам економістам ЛНТУ під час екскурсії.

Для того, щоб екскурсанти – майбутні представники бізнес-середовища,  не губилися у залах для обслуговування платників, фахівці відділу комунікацій детально поінформували їх про призначення кожного з підрозділів ЦОП при Луцькій ОДПІ та пропоновані сервіси. Разом з тим,  інформацію щодо того, до якого фахівця треба звертатися з питань звітування, консультацій чи адмінпослуг, кожен відвідувач ЦОП може отримати у модератора.

Довідково: з повним переліком адміністративних послуг можна ознайомитися у розділі «Адміністративні послуги» на суб-сайті територіальних органів ДФС у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота