<

Щодо семи виборчих правопорушень на Волині відкрито кримінальні провадження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 31.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Напередодні другого туру виборів начальник УМВС України в області Петро Шпига,  прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак та начальник УСБУ в області Юрій Фелонюк звернулися до волинян.

Очільники силових відомств наголосили, що усі вчинені на виборах в області правопорушення отримують жорстку реакцію правоохоронних органів, повідомляє прес-служба відомства.

https://youtu.be/LE_6G4CKxgU

Станом на 30 жовтня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про сім пов’язаних з виборчим процесом правопорушень, які мають ознаки кримінальних.

Правоохоронними органами області розпочато кримінальні провадження – про незаконне використання виборчого бюлетеня, підписання протоколу про підрахунок голосів на виборчій дільниці до його заповнення, приховування виборчого бюлетеня та перешкоджання реалізації громадянином права бути обраним під час виборів до місцевих рад.

Попереду – другий тур виборів. Відтак керівники правоохоронних органів Волині наголосили на необхідності дотримуватися під час голосування вимог закону, не піддаватися на підкуп та не вчиняти протиправних дій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер