<

Щоб перетнути кордон потрібно чекати 8 годин, – люди про черги на “Ягодині”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:24 | 20.08.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

На Волинській митниці знову черги. Щоб перетнути українсько-польський кордон через пункт пропоску «Ягодин» доводиться чекати 8 годин, – скаржаться люди. Вони також вважать, що прикордонники пропускають окремі автівки без черги.

18 серпня представники Правого Сектору Волині прибули на Волинську митницю, щоб з’ясувати причину кілометрових заторів на кордоні. Вони перевірили порядкові номери автівок у черзі і справді виявили такі, що не значились у списку, – пише Громадське.Волинь.

За словами волинських прикордонників, винні, або люди, які хочуть перехитрити один одного, або їхні колеги з польської сторони.




коментарів: 3
  1. Очереди с Украины на МАПП Ягодин – это просто ужас!
    Ехала из Киева 23.08.2015 …в 12.00 дня стала в очередь на переезд границы…тетенек с контрабандой в салон брать отказалась… с погранцами не “договариваюсь” принципиально, жду своей очереди честно…
    В результате за 4 часа очередь продвинулась вперед на 5 машин а передо мной еще машин 60, чтобы только въехать на територию пункта пропуска.
    В результате, вижу что со своей честность я буду стоять как раз до утра следующего дня…разворачиваюсь и возвращаюсь в Киев…
    Это не реформы это цирк и показуха! Порядок можно навести, если есть желание воля…а сейчас этого нет ни у местных жителей приграничных районов ни у административного руководства страны.
    И в таких реалиях не увидят туристов на Волини ни из Киева ни из Европы…и так и будут челноками провозить сигареты в чулках и трусах…и не удевительно что с польской стороны к нашим такое неуважительное отношение. Ну вот как можно уважать людей, которые сознательно знимаются контрабандой? И главное что их это устраивает и они ничего не хотят менять. И не надо удивляться почему мы так плохо живем…Потому что себя не уважаем… и нас никто не уважает.

  2. я навіть знаю яка в їх такса у пагранцив без черги 400 грв…і проводять без черги у саму митницю…..і вони ще кажуть що це самі люд. виновать….совісьті в них немає….я кожного разу як їду в польщу то я маю стояти сутки щоб потрапити в польщу за 3-4 години черга машин підїжає твльки на 5-6 машин це просто жах…

  3. Шановне паньство! Не потрібні кордони.контрабанду будуть возити в любому випадку. Але ті чекання на кордонах, ті збори документів для візи,і т.д. Це жахливо! А це знову : гроші на вироблення візи,погранцу за чергу, стояння в чергах. Ми не мусимо це все терпіти ізза тих хто везе контрабанду, ми не повинні шукати поручителя (з іншої сторони) з незаконними вчинками необхідно займатися в середині країн, поліцією. Кордонів не повинно бути

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота