<

Що задекларували українські чиновники?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:11 | 28.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Українські чиновники вийшли на фінішну пряму у заповненні електронних декларацій.

Політики декларують маєтки, гроші та інше коштовне майно. Проте серед списку важливого задекларованого майна можна побачити дуже дивні речі, – інформує Громадське.

Народний депутат від «Народного фронту» Ігор Котвіцький, який займає другу сходинку в рейтингу найбагатших народних депутатів, задекларував частину свого гардеробу на суму майже в півмільйона гривень.

kotvitskiy_1_650x410

Серед перелічених речей Котвіцького – куртка Brunello Cucinelli вартістю у 175 тисяч гривень, костюм Brunello Cucinelli за 110 тисяч  гривень та сумка Christian Dior за 96 тисяч  гривень.

kurtka_e-dekl

Депутатка Верховної Ради Оксана Корчинська з «Радикальної партії» вказала у своїй електронній декларації «Кобзар» 1840 року.

maxresdefault

Це перше зібрання творів українського поета Тараса Шевченка, в яке увійшли вісім творів і шість присвят. Тираж першого «Кобзаря» становив всього тисячу примірників.

Корчинська в своїй декларації стверджує, що така книга коштує 200 тисяч гривень.

Також депутатка задекларувала 70 тис. євро, 167 тис. доларів, 185 тис. гривень готівки і 28 231 гривню на банківських рахунках.

Народний депутат України Дмитро Ярош задекларував право на власність знака «Правий сектор». При цьому, Ярош не знає, скільки може коштувати знак «Правого сектора».

210115_144809_67301_2
yarosh_e-dekl

Також політик задекларував квартиру площею 46,4 квадратних метри в Кам’янську.

Міністр юстиції Павло Петренко задекларував 16 гравюр, 2 картини, 2 ікони та 2 пари наручних годинників Ulysse Nardin і Perrelet.

maxresdefault_1
ikona_e-dekl

Також він вказав, що орендує квартиру у Києві площею 144,3 квадратних метри в іноземних громадян. Ще одна столична квартира є в іншому праві користування міністра.

Раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив до 31-го жовтня вирішити питання із заповненням чиновниками електронних декларацій.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок