<

Що варто змінити у середній освіті і як запроваджувати реформи?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 28.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Школа як примусова неминучість та її альтернативна реальність. З яким настроєм ідуть цьогоріч до школи діти, що найближчим часом зміниться у середній освіті, як у Луцьку співіснують державна і приватна школи – про це дивіться у передачі «Під градом змін»

Цього разу ми торкнемося теми загальної середньої освіти. «Середня освіта: що варто змінити і як запроваджувати реформи» – саме так звучить тема нашого наступного ефіру, – повідомляє Громадське.Волинь

Гості ефіру – Ольга Богданович, методист з питань здобуття загальної середньої освіти обласного управління освіти, науки і молоді та Андрій Киця, директор Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1.

Якщо у вас є запитання, побажаня, зауваження –  залишайте їх у коментарях під цією публікацією.

«Під градом змін» – це он-лайн телепередача, що з 20 серпня транслюватиметься на сайті hromadske.volyn.ua. Телепередача виходитиме у прямому ефірі щочетверга о 18:30. Складатиметься із підсумків тижня подій на Волині, трансляції тематичних сюжетів та розмови із запрошеними гостями на актуальну проблему області. 

Метою програми є підвищити рівень обізнаності жителів Волинської області щодо найгостріших проблем громади та їхвирішення шляхом долучення аудиторії до публічних розмов із представниками влади, бізнесу, та громадянського суспільства через комунікаційний маданчик «Громадського.Волинь».

Телепередача виготовляється за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Підградом змін: від якісної комунікації до якісної реформації»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця