<

Що ти одягнеш на Новий рік 2015?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:30 | 31.12.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вже зараз багатьох з нас починає турбувати питання про те, який одяг одягнути на Новий рік 2015 і яких кольорів і відтінків він повинен бути – саме цій темі і буде присвячена ця стаття.

Отже, оскільки наступний 2015 рік синьої Кози , то у святковому вбранні повинні переважати синій і зелений кольори, а відтінки – блакитний, фіолетовий, колір морської хвилі і т.д. Так само можна одягти (одягнути) вбрання сірого, білого і інших кольорів, які притаманні окрасу Кози. Одяг повинен бути виконаний з м’яких натуральн. тканин – вовни, кашеміра, замші, що нагадують про наш талісман. Синтетика виключається повністю, якою б привабливою і модною вона не здавалася.

Чоловікам бажано в Новий рік 2015 одягнути темно-сині, коричневі, сірі костюми, в тон їм підібрані краватки, добре випрасувані сорочки і т.д. Також костюм цього року можна замінити на в’язаний шерстяний светр з джинсами або брюками.

Вирішуючи, що одягти в Новий рік 2015, зверніть увагу на в’язаний одяг. Це можуть бути светри, шарфи, накидки, виконані ажурним малюнком з вовняних ниток. Чим м’якше і пухнасте буде вбрання, тим більше ви сподобаєтеся господині наступного року.

Замислюючись над тим що краще одягнути (одягти) на Новий 2015 рік, не забувайте і про прикраси. В цей раз хітами новорічної ночі стануть прикраси і аксесуари з дерева, наприклад: дерев’яні намиста, кулони, брошки із зображенням Кози.

Своє новорічне вбрання можна планувати вже зараз, так як часу ще досить для створення неповторного образу. Що одягнути – розібралися, також не забудьте про правильне сервірування новорічного столу, а для цього дізнайтесь що можна приготувати на Новий рік 2015.

А тепер – гайда до шафи! :)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер