<

Що потрібно мати для участі в «POLISSIA CHALLENGE CUP 2017»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:54 | 29.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вперше на Волинському Поліссі 26 серпня відбудеться супер-спортивний захід – змагання з крос-триатлону “Polissia Challenge Cup 2017”. Переможці змагань отримають грошові винагороди, медалі та гарний настрій!

Оскільки до організаторів надходять багато запитань щодо забезпечення спортивним обладнанням учасників, повідомляємо наступне.

Відповідно до Положення про проведення змагань з крос-триатлону кожен учасник повинен мати свійMTB-велосипед (в народі – “гірський велосипед”), шолом, і решту речей власного користування: кросівки, спортивну форму, екіпірування, тощо.

Перевдягання для велогонок та бігу відбуватиметься у спеціально призначених транзитних зонах, куди заздалегідь, перед початком змагань, організатори завезуть все обладнання (шоломи, велосипеди, спортивний одяг тощо).

Стартовий пакет учасника, яким забезпечують організатори: гід учасника, нагрудний номер (також наклейки на Ваші велошолом і велосипед), теніска «Triathlon Polissia Challenge Cup 2017», шапочка для плавання.

Брати участь можуть люди, які досягли 18-річного віку, і які несуть відповідальність за своє життя та здоров’я. Реєстрація кожного учасника обов’язкова. До слова, усі зареєстровані будуть безкоштовно застраховані від нещасних випадків на день проведення pмагання страховою компанією «Універсальна».

Реєструватися можна тут: https://triathlon-polissia.org.ua .

Нагадуємо, що крос-триатлон – це змагання, під час якого учасники пливуть 1000 метрів через озеро Сомин, далі 20 кілометрів на велосипеді і після цього 6 кілометрів біжать до центру села Смідин.

Загалом у змаганнях «POLISSIA CHALLENGE CUP 2017» буде 6 переможців: троє жінок та стільки ж чоловіків. Відповідно до фінішування, переможці отримають: 15 000 гривень – за зайняте І місце;

10 000 гривень – за зайняте ІІ місце; 5 000 гривень – за зайняте ІІІ місце. А загальний призовий фонд заходу становить 60 000 гривень.

Загальне керівництво з підготовки і проведення Змагання здійснює громадська організація “Смідинська ініціатива”, яка є головним організатором заходу. Змагання проводяться під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер