<

СБУ заблокувала рахунки десяти міністрів сепаратистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 20.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У відомстві повідомляють, що заблокували 14 млн грн в дев’яти фінустановах.

Служба безпеки України повідомляє про те, що спільно з Державною службою фінансового моніторингу в результаті заходів, спрямованих на протидію фінансуванню тероризму, виявили і заблокували банківські рахунки 10 ватажків сепаратистів ДНР і ЛНР, – пише Корреспондент.

“Зокрема, зупинено видаткові операції з рахунків, що належать самопроголошеним міністрам і головам народної ради терористів. У дев’яти вітчизняних фінансових установах на рахунках самоназваних голови ради міністрів, міністра державної безпеки, міністра транспорту, міністра палива, енергетики та вугільної промисловості та на рахунках інших підконтрольних терористам посадових осіб правоохоронці виявили понад 14 млн грн”, – йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

У відомстві додали, що під час слідчих оперативних дій було з’ясовано, що ці кошти призначалися на фінансування терористичної діяльності незаконних збройних формувань, на організацію антиукраїнських акцій, на залучення найманців до участі в бойових діях проти сил АТО в Луганській та Донецькій областях.

“Тривають заходи з викриття та ліквідації інших каналів фінансування тероризму, заходи щодо притягнення до відповідальності громадян, причетних до створення терористичних організацій і їх діяльності”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер