<

СБУ встановила “червоний” рівень терористичної загрози в Криму і на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 12.08.2016 / Новини /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

Найвищий “червоний” рівень терористичної загрози також встановлено на Донбасі.

Служба безпеки України встановила рівні терористичної загрози для областей України, повідомляє прес-центр СБУ в ніч на п’ятницю, 12 серпня.

“У зв’язку із загостренням ситуації на адміністративному кордоні з АР Крим і в районі проведення антитерористичної операції, відповідно до вимог пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 №92” рівень загрози “Червоний (реальна загроза)” встановлено для Донецької та Луганської області, а також для АР Крим”, – йдеться в повідомленні.

Рівень терористичної загрози “Жовтий (можлива загроза)” встановлено для Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Для Київської області і м.Києва, а також для Дніпропетровської, Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей встановлено рівень терористичної загрози “Синій (потенційна загроза)”.

Рівень загрози “Сірий (можлива загроза)” встановлено для Вінницької, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської та Тернопільської областей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер