<

СБУ прийшла з перевіркою до Івано-Франківської єпархії УПЦ МП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 27.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
281
/ 1 коментар

СБУ проводить контррозвідувальні безпекові заходи на території єпархіального управління та культової споруди місцевої єпархії УПЦ МП в Івано-Франківську.

Про це повідомляє у фейсбуці управління СБУ в Івано-Франківській області, пише Слово і Діло.

«Заходи відбуваються спільно з Національною поліцією та Національною гвардією у межах системної роботи СБУ з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні», – йдеться у повідомленні.

Спецпризначенці шукають заборонені предмети та перевіряють дані про наміри використання єпархії як осередку «руского міра». А також для недопущення використання приміщень УПЦ МП для переховування громадян країни-агресора та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Нагадаємо, 23-го листопада Служба безпеки в ході перевірки різних приміщень УПЦ (МП) знайшла проросійську літературу, готівкові гроші на суму в кілька мільйонів гривень. Також були виявлені «сумнівні» громадяни росії.

25-го листопада Служба безпеки провела контррозвідувальні заходи на території Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП та знайшли там методички з Москви, російське громадянство у керівництва та посвідчення окупантів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок