<

СБУ проводить нові обшуки у Медведчука: однопартійці скаржаться, що прийшли навіть до матері Марченко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:54 | 24.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
259
/ коментарі 2

Служба безпеки України 24-го червня проводить нові обшуки у підозрюваного у держзраді народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Однопартієць політика Ренат Кузьмін заявив, що обшуки проводять навіть у матері дружини Медведчука — Оксани Марченко.

Про це Кузьмін написав на своїй сторінці у фейсбуці, а також Громадському повідомили у пресслужбі СБУ.

Так, наше запитання журналістів щодо обшуків у Медведчука у спецслужбі відповіли, що слідчі СБУ та Держбюро розслідувань наразі проводять слідчі дії в межах кримінального провадження, у якому оголосили про підозри народним депутатам Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку. Деталі обіцяють повідомити згодом.

Однак першим про обшуки повідомив однопартієць Медведчука Ренат Кузьмін, а також оприлюднив власне фото правоохоронців. Він каже, що цього разу обшукують не лише партійний офіс, кабінети та житло найближчих соратників, але й помешкання матері дружини Медведчука Оксани Марченко. 

А також, як запевняє Кузьмін, слідчі «з усією серйозністю намагаються знайти докази державної зради зятя» Медведчука. 

«Цілком очевидно, що під виглядом обшуків прокуратура проводить своєрідні акції залякування, покликані залякати та деморалізувати Медведчука і членів його сім’ї, а зовсім не відшукати нові докази по справі», — вважає політик.

Кореспондентка Громадського з місця події підтвердила, що наразі в офісі партії ОПЗЖ тривають обшуки. За словами депутата політсили Юрія Загороднього, слідчі хотіли провести обшук у приймальні Віктора Медведчука, але в ухвалі про це не було зазначено.

Тож наразі правоохоронці оформлюють відповідні документи на місці. Також там присутні адвокати Віктора Медведчука і депутати від ОПЗЖ. За словами Загороднього, обшуки також відбуваються у помічників Віктора Медведчука і Тараса Козака, а також у їхніх родичів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер