<

СБУ підтвердила російське громадянство родичів заступника глави Служби зовнішньої розвідки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:57 | 13.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Контррозвідка Служби безпеки України підтвердила інформацію, що дружина та дочка першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка мають російське громадянство.

Про це йдеться в рішенні Шевченківського райсуду Києва, – пише Громадське.

Слідство у суді клопотало про надання доступ до телефону Семочка та його сім’ї за майже 5 років. Суд задовольнив це клопотання. Зокрема, правоохоронцям дозволили з’ясувати, звідки телефонували Семочко, його дружина та дочка.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України порушило кримінальну справу стосовно першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки (СЗР) України Сергія Семочка після публікації журналістського розслідування.

Журналісти програми «Наші гроші» 1 жовтня оприлюднили сюжет про першого заступника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. У розслідуванні йдеться, що сім’я Семочка володіє будинками під Києвом загальною вартістю 8 мільйонів доларів, а його найближчі родичі мають російські паспорти. Аналіз доходів родини Семочка за останні вісім років показує, що в них не мало б вистачити коштів і на один з будинків. 

Журналісти «Наших грошей» також заявили про причетність Семочка до дефіциту препаратів для діалізу, що, на їх думку, ймовірно було наслідком вимагання відкатів у фармакологічних компаній з боку СБУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок