<

СБУ готується до ймовірних терактів на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 21.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Терористи “ДНР” і “ЛНР” мають наміри здійснити терористичні акти на Західній Україні. Тож працівники СБУ вже визначили коло об’єктів на Волині, де можливі теракти.

Про це повідомив начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк на нараді з приводу профілактики правопорушень 21 жовтня, – повідомляє Конкурент.

Як зазначив очільник СБУ на Волині, у загибелі представника терористичних угрупувань“Мотороли” так званий керівник “ДНР”Олександр Захарченко звинувачує українські правоохоронні органи. Проросійський лідер сепаратистів пообіцяв відмістити.

“На сьогодні в намірах розвідувальних підрозділів так званих ЛНР, ДНР є вчинення терористичних актів саме на території Західної України”, – каже Юрій Фелонюк.

З його слів, в СБУ визначили коло критичних об’єктів інфраструктури на Волині, де можливе вчинення терористичних актів.

“Постійно проводимо спеціальні експерименти для виявлення проблемних питань в їх охороні, інформуємо відповідні організації, які зобов’язані забезпечити охорону цих об’єктів”, – зазначає начальник управління СБУ.

Нагадаємо: нещодавно працівники СБУ провели експеримент з “бомбою” в приміщенні Волинської обласної ради і адміністрації.

Очільник СБУ на Волині закликав представників влади усіх рівнів бути пильними і враховувати ймовірність терористичного акту.




коментарів: 2
  1. Проросійський лідер сепаратистів пообіцяв відмістити.

    Нове слово знайшла в публікації: “відмістити”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер