<

СБУ готове звільнити всіх заручників ЛДНР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 22.08.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Замість цього в СБУ просять звільнити всіх українських військовополонених.

Україна розраховує на прогрес у обміні полоненими з самопроголошеними ЛНР і ДНР. Про це повідомив радник голови Служби безпеки України (СБУ) Юрій Тандит в ефірі 112 Україна.

“Я думаю, що найближчим часом ми зробимо все, і хлопці будуть звільнені. Двадцять шостого (серпня) буде проходити зустріч в Мінську, ми готуємося до цієї зустрічі, у нас є план дуже хороший, і ті контакти, які були налагоджені ще два роки тому, вони зараз поновлюються. І ми бачимо перспективу зі звільнення заручників”, – сказав Тандит.

За словами представника відомства, в Україні офіційно вважають полоненими 107 осіб. Крім того, підтверджено місцезнаходження 45 осіб (42 – в Донецьку, 3 – в Луганську).

У той же час, Тандит заявив, що в СБУ нардепа Надію Савченко розглядають як союзника в питанні звільнення полонених.

“Ми розглядаємо Надію Савченко, народного депутата, Героя України, як нашого союзника. Ми сподіваємося, що вона свій потенціал буде використовувати глибше, більше”, – повідомив радник глави СБУ.

Тандит розповів також, що Савченко контактує з СБУ на найвищому рівні, не раз зустрічалася з керівником відомства Василем Грицаком, а також з президентом Порошенко.

“Головне щоб її не використали вороги України і не спекулювали на стражданнях людей”, – резюмував представник СБУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер