<

СБУ арештувала «приховані» активи підсанкційного олігарха Новинського на понад 10,5 млрд грн

11:35 | 4.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
110
/ 1 коментар

За матеріалами Служби безпеки арештовано нові активи проросійського олігарха Вадима Новинського, який причетний до пособництва країні-агресору.

Їхня загальна вартість становить понад 10,5 млрд грн, повідомляє пресслужба СБУ.

До списку заблокованих активів входить 230 об’єктів нерухомості, якими Новинський володіє через офшорний трастовий фонд.

Серед арештованого майна – елітний готельний комплекс у центрі Києва, морський торговий порт “Очаків”, приміщення агрохолдингу і торговельні центри в різних регіонах України.

Встановлено, що для уникнення санкцій РНБО Новинський перереєстрував власні активи на декількох підконтрольних іноземних громадян в офшорних юрисдикціях.

Для реалізації оборудки він залучив афілійованих приватних нотаріусів і державних реєстраторів

Нагадаємо, що у квітні цього року за матеріалами СБУ було арештовано майно Новинського на понад 3,5 млрд грн.

У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими Служби безпеки за ст. 111-2 (пособництво державі-агресору), триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.




один коментар
  1. ДИЯКОНУ УПЦ МП не вільно брехати і ховати від Держави, в громадянстві якої він перебуває майно, гроші… інші активи, в тім числі й за кордоном уникаючи оподаткування. Бо це великий гріх перед Богом Правди, якому він служить. А також, красти, провокувати, фінансувати “старшого мишобрата” чекаючи від нього “звільнення”. Бо тебе самого звільнять від награбованого в Українського Народу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер