<

Савченко запропонувала віддати Крим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 18.01.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Нардеп вважає, що потрібно домовлятися.

Надія Савченко в ефірі телеканалу 112 Україна заявила, що повернути окуповані зони Донбасу мирним способом можливо лише після “здачі” Росії анексованого нею українського Криму.

Так, Савченко вважає, що невійськовий шлях повернення Донбасу з окупації – переговори. Решта методів зведуться до військової операції, переконана парламентарій. Тим часом, Савченко пропонує “тимчасово здати” Крим, тому що “це єдиний шлях повернення” окупованих територій Донецької та Луганської областей до складу України.

“Щодо того, що якщо це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій – то це буде обов’язково здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгу скриню”, – заявила Савченко.

“Скільки б не кричали і не рвали на собі вишиванки з трибуни деякі депутати, скільки б вони не кричали, що “ми не здамо, що ми не повинні відмовитися”, – ми не повинні відмовитися. Він залишається невизнаними окупованими територіями. Це чергове Придністров’я – Крим. І щоб не зробити Придністров’ям ще й Донбас – вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас”, – вважає Савченко.




один коментар
  1. Мересьєв долітався,а Надя-доп….ця. І її вилікують…не даремно вивчають обставини,при яких вона попала в полон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок