<

Самопоміч виходить з коаліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 18.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Верховній Раді вже немає більшості.

Фракція Самопоміч заявила про вихід з парламентської коаліції. Про це повідомив лідер фракції Олег Березюк, – пише Корреспондент.

“Керівництво партії “Об’єднання “Самопоміч” постановило визнати неможливим подальше перебування “Об’єднання “Самопоміч” в союзі з політичними силами, які стали учасниками олігархічного перевороту в парламенті і припинити участь в парламентській коаліції”, – заявив нардеп.

Лідер фракції Олег Березюк зазначив, що всі члени фракції вже підписали звернення до голови Верховної Ради Володимира Гройсмана щодо припинення своєї участі в коаліції.

Самопоміч також ініціювала зміни до закону “Про вибори” з метою проведення наступних парламентських виборів на основі відкритих виборчих списків.

Члени фракції звернулися до тих депутатів-членів фракції Блоку Петра Порошенка і Народного фронту, “які вважають для себе неприйнятною участь в організації цементування влади клептократії та олігархії”, вийти зі своїх фракцій і спільно координувати дії для захисту парламентаризму в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця