<

«Самому немає сенсу балотуватися. Якби я прийшов один, без команди, то мене би просто з’їли»,- Сватко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 16.10.2020 / Володимир, Новини / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Чому нікуди не балотується, не зважаючи на підтримку мешканців Володимира, активіст Тарас Сватко розповів БУГу під час нещодавнього відеоінтерв’ю.

Та, за його словами, було багато пропозицій, але всі відхиляв. Самому команду зібрати не вдалося, тому сенсу балотуватися, вважає він, не було.

“Від людей отримував багато підтримки, писали повідомлення, телефонували, говорили особисто, що готові за мене проголосувати.

Раніше не задумувався про вибори. Моя діяльність спрямована не на те, щоб мене обрали на виборах, чи для отримання посади. На мене вплинули два фактори, які змусили задуматись над цим півроку тому. Перший з них – це підтримка людей, а другий – зрозумів, що мені немає за кого голосувати.

Вирішив поговорити з активними та чесними жителями міста, які розповіли, що готові мене підтримати, але працювати в міську раду не підуть. Тому питання виборів відпало через те, що не вдалося зібрати команду.

Сьогодні ідуть в міськураду команди-«солянки»: є чесні і розумні люди, які можуть змінити місто, але є і відверті покидьки, які багаторічною діяльністю призводили до розкрадання бюджетних коштів, які йдуть до влади, аби наповнити власні кишені. Є навіть такі, які не розуміють, що таке місцеве самоврядування і де знаходиться міська рада. Самому немає сенсу балотуватися. Якби я прийшов один, без команди, мене би просто з’їли”, – розповів Сватко.

Читайте також:

Активіст з Володимира Тарас Сватко розповів про бездіяльність влади Саганюка, погрози та бажання змін

У Володимирі так роблять: встановлюють по документах, як нове, а насправді – це бувше у вжитку і часто непридатне до використання, – Тарас Сватко




один коментар
  1. Так 30-40 літ корупційного князювання нас навчило: Банда скріз тягне бандитів: як не реальних, з криміналом, то оптимальних- рабів системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер